A taky můj pohled na BDSM srazy

I já přidám svůj názor na srazíky .)

Já zažila ve svém životě jen tři srazy .) každej byl jinej, ale nejvíc můžu vyprávět o tom posledním.

Lidí tam byla spousta, každej jinej, různý tváře, různý názory, různý oblečení, žádná všednost ale naopak pestrost, jakou v běžným životě moc nepotkáte a to přesto, že všude kolem dominovala hlavně černá barva. Bavila mě ta barevnost, ať už lidská nebo ta materiální jako je třeba právě to jmenované oblečení.
Občas mívám při rozhovoru s Pánem neodolatelnou potřebu kleknout si k jeho nohám a tulit se k nim. Na srazu to můžu udělat a to bez pohoršení přihlížejících :)za to taky palec nahoru .)
Prostředí a jeho atmosféra mě provokuje. To je rozptylující, ovšem zdaleka ne nepříjemně.
Další zajímavá věc, které jsem si tam všimla je to, že na lidi kolem sebe se dívám nemravně a připadá mi, že o oni mě hodnotí spíš zvrhlým okem (nebo snad okem zvrhlíka :)). Regulérně si prolížím jak kluky tak holky a říkám si, že jsou sympatický, nebo sexy, prostě pro potencionální společnou hrátku naprosto ideální 😀 a to v běžným životě nedělám…(ano věřte, opravdu nedělám :))
Ovšem se mnou je potíž, představa společný hrátky je dráždivá, ovšem nikdy jsem nic takovýho nezažila…ustojím to? možná ne a nebo možná jo .) Zjistím to jedině experimentálně 🙂

2 odpovědi na “A taky můj pohled na BDSM srazy”

  1. Chcem byť otrokyňou lucidného Pána-brilantnej Osobnosti!Chcem byť najlepšou žiačkou svojho Majstra.Nechcem byť otrokyňou amorfnej,no všadeprítomnej priemernosti.Kladiem svojmu Pánovi svoj poctivý čistý život k nohám a vlasmi mu utieram bosé nohy.Verím Pánovi,ktorý bude mojim ochrancom a ktorému budem ozdobou i radosťou.Chcem byť verná spoločníčka ako bol verný kôň Bucefalos,ktorý niesol svojho pána Alexandra Macedónskeho po cestách-necestách Ázie:niesol Víťaza.Nebudem tieto persony dávať do“konkurenčnej“ polohy,to by bola blasfémia k môjmu pánovi,ktorého favorizujem po každej stránke R.R.R.

    1. Ahoj, sice jsem se v tvém vzletném a květnatém vyjadřování ztratila, ale Pán mi to přeložil do něčeho srozumitelnějšího 🙂
      Tvá reakce je nejspíš hlavně na tuhle větu:“Regulérně si prolížím jak kluky tak holky a říkám si, že jsou sympatický, nebo sexy, prostě pro potencionální společnou hrátku naprosto ideální :D“ ovšem zde došlo k nepochopení, protože jsem se nepřesně vyjádřila. Na srazy chodím jedině s Pánem a k nikomu ho nepřirovnávám ani bych ho nechtěla měnit nebo podvádět. Když si prohlížím lidi, rozhodně nehledám nikoho do role Pána, spíš někoho pro Pánovo (snad i moje) potěšení .)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..