The Bunny Game

Zhlédl jsem film „Hra na zajíčka“ (The Bunny Game). Musím přiznat, že mě zaujal. Kamera, střih, hudba. Sice únosce dost labilní, ale prožitky bezmocné postavičky…

Film mě přivedl k těmto zjištěním:

a/ Omlouvám se všem holčinám s kterými jsem něco plytkého „prováděl“ a které při tomto filmu záviděly Rodleen Getsic její prožitek. A možná i těm které nazáviděly, ale které by něco takového prožít potřebovaly.)

b/ Ujistil mě, že jsem břídil a měl bych s tím něco dělat. Moje touhy jsou mnohem hlubší, než co reálně dělám. A kolem jsou dušičky toužící si splnit sny. Takže je třeba přitvrdit.)

P.S. S odstupem času bych byl k filmu kritičtější. Slušela by mu němá verze zkrácená na třetinu. A konec ve stylu snuff s neujasněním zda holčina přežila. Ale to už by byl zcela jiný snímek:)

13 odpovědí na “The Bunny Game”

  1. Muzu se zeptat, kde je tento film ke stahnuti? Hledala jsem to nekolik hodin a porad me to presmerovavalo na placene servery. Diky.

  2. Zdravím,

    film jsme včera shlédli s mým přítelem.
    Vcelku se mi líbil, akorát byl příliš krátký na to, abych jej stihla vstřebat. Osobně jsem očekávala příběh a ne, že se na začátku objeví scény, které se objevily během filmu.

    Celkově mohu říci, že na filmu nebylo nic příliš šokujícího až tedy na vyholení hlavy a vypalování značky na tělo, což jsou 2 věci, které bych si udělat nenechala. Nicméně tam nebylo nic, co by mne zarazilo.

    Naskýtá se otázka, zdali ženy, které si na konci hrátek vytáhly kratší dřívko, byly skutečně zabity či ne. Mohlo tomu tak být anebo to mohla jen být další z nápadů onoho muže. Není podle mě automatické, že by je zabil, ta dřívka mohla být dlouhá stejně.

    Film určitě doporučuji, ale nejsem si jistá, bude-li šokovat někoho, kdo se bdsm zabývá delší dobu. Je ale jistě přínosný.

  3. film bez jakýchkoliv pozitivních hodnot. A činy, z kterých se ani jeden ze zúčastněných nemůže nikdy vzpamatovat…

        1. Mimo téma nebyl. Řekl bych, že to bude i většinový náhled. Tak proč ho mazat? Jen jsem přidal svůj osobně motivovaný postřeh na tvojí adresu a tímto tu veřejně prané prádlo končím.)

          1. já tady žádný prádlo prát nechtěla, jen jsem se vyjádřila k filmu. Hlavní hrdinka rozhodně prožila nepopsatelně pestrou škálu pocitů, kterou jen tak někdo nezažije. Hraný to každopádně nebylo. Jen jde o to, že ty pocity byly jen negativní.

            1. Nehodlám se stylizovat do ubohého chlápka z filmu. Ale pokud se budu bavit o lidských touhách, tak i čistě negativní prožitek může být součást touhy. A někomu bych ho naordinoval i jen za trest.-)

  4. Ten film vypadá velmi zajímavě.
    Je možnost někde ho v nejbližší době shlédnout, popřípadě stáhnout?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..