Subinka tvor nespokojený

aneb vývoj D/s vztahu.)

„poznávání“
Doba poznávání je hektická. Nač plýtvat časem a nevědět na čem jsme.
Chci zjistit jaká čubička je a přitom ona sama to neví. Prakticky to znamená, že se brzo setkává s věcmi, které neznala. Já poznávám ji. A ona poznává sebe. Zažívá množství pozitivních, ale i mnoho rozporuplných pocitů. Já jsem ten, který ji vede, ale i ten, který může za ty hrozné věci. A subčí oči prosí: Pomaleji.
Pán je ten koho má ráda, ale to co zažije za hodinu, chce rozdýchávat měsíce.

„pohoda“
Postupně se vytváří vztah. Ona ví co má čekat, Pán ji začne uznávat jako svoji subinku. Není již třeba zjišťovat a testovat. Stačí si užívat ten pocit: Jeden vlastní druhého.
Pán je ten koho má ráda, ale najednou se subinka začíná nudit.

„přitvrzení“
Pohodu a užívání si, kazí subčí roupy. Žádný problém, Znám ji a postavit ji do latě zvládnu. Není třeba si něco dokazovat přílišnou tvrdostí. Chci jen zpátky pohodu, nepotřebuji vymýšlet nové drsňárny a subinku zničit.
Pán je ten koho má ráda, ale přijdou prostá slova: Už z toho nejsem vystrašená a zdeptaná, nejsou ty lekce moc povrchní?

„kam dál?“
Mám zastřelit sebe a nebo subinku? .-)

55 odpovědí na “Subinka tvor nespokojený”

  1. co když poznáváš někoho, kdo sám sebe zná a ví… tohle si taky užíváš? nebo je lepší, když to v holce teprve objevuješ a ona to objevuje v sobě? stalo se někdy, že tě tvoje suba omrzela? nebo že tě najednou přestalo bavit dominovat?

    1. Budu tě pro teď brát jako miminko, kterému odpustím tykání a věcně odpovím.)

      Objevování a vedení je nádherný proces. A dle mé zkušenosti se u každé subinky našlo něco, co pro ni bylo nové.

      Omrzení přijde snadno, když se nevytvoří vztah a zaseknem se u provádění „praktik“.

      Může mě nebavit dávat otrokyni lekci a raději si jen tak sednu u skleničky vína. To můžeme nazvat: „Nebaví dominovat.“ Ale vždy pro ni chci být Pánem. Ikdyž jen tak ležím, tak chci, aby mě ona cítila jako Pána. To mě bavit nepřestane.


      1. Warning: Attempt to read property "avatar_manager_avatar_type" on bool in /www/otrokar.cz/otrokar.cz/wp-content/plugins/avatar-manager/avatar-manager.php on line 1092
        Aneliz napsal:

        Uctivý pozdrav skládám Pánovi k nohám….
        Cituji Vás.:“I když jen tak ležím, tak chci, aby mě ona cítila jako Pána. To mě bavit nepřestane. “
        Můj Pán je též takový a to mne k němu poutá…
        Tak mi ta Vaše věta zarezonovala srdíčkem…ach…
        Ráda bych se zeptala, pokud mohu, jako úplná začátečnice jak dál…Dostala jsem naplácáno a přijala jsem Pána…
        Ani vůbec nevím jestli jsem submisivní…???
        Co cítí taková běžná subinka?

        Nevím vůbec jak to chodí….co v sobě objevím, to ještě nevím….
        Jen jsem z toho trochu zmatená…
        Přišlo to tak náhle…
        Cítím, že kdesi v hloubi mám potřebu vnímat to „zhoupnutí“ mezi tím, když přijímám nadvládu a tím, když si mě např.: Pán přitáhne v posteli k sobě a něžně mne obejme…
        Asi nějaké velké brutality by na mě byly moc a z toho mám tak trochu strach… Co mě čeká dál…
        Měla jsem hrozný strach z rákosky a pro mne stále nepochopitelně…při výprasku, že to nebolí….každý úder se uvnitř mého těla promění v něco krásného, jakoby součást vesmíru a cítím se šťastná…
        Láskyplná Pánova trestající ruka….každý její dopad na můj zadeček je tak plný lásky…
        Toužím přijímat vůli Pána a být pro jeho potěšení, plnit co přikáže…
        ale cítím, že co to pro Něj dělám, je vlastně pro sebe…pro mne samotnou… Pokud Pán přikáže něco, pro co musím přestoupit své hranice, tak mne to těší, těší mne vědomí, že jsem to dokázala.
        Tak jsem na pochybnostech jestli jsem submisivní…nebo jen nejistá :O)
        Měl by jste pro mne nějaké rady do začátku?
        Čemu věnovat pozornost sama v sobě…
        A co vlastně těší Dominanta…
        Ráda bych ho něčím překvapila…
        S pokorou děkuji za radu…
        Aneli

        1. Rada do začátku? Vnímej se jako jedinečná osobnost a nestylizuj se do druhých „úchyláků“.). Každý má svoji cestu. Můžeš se dívat „kolem sebe“, sledovat jací druzí jsou, jak oni vnímají D/s, co oni mají rádi, ale ber to jen jako důkaz rozmanitosti. Ne jako návod kdo jsi ty, co se ti má líbit, nebo co máš dělat.

    1. Být Pánem subinky, uplatňovat na ni „násilí“ nemusí nutně znamenat, že jí ubližuje. Subinka (alespoň u mě to tak je) naopak pociťuje uspokojení z toho, když umí potěšit svého Pána a to i tak, že vydrží všechno, co jemu se líbí a chce si zkusit. Když něco zvládnu, jsem zatraceně hrdá. Hrdá na to, že jsem nezklamala a věř nebo ne, takové „útrapy“ (které si mnohdy subinka zatraceně užívá) bývají taky po zásluze odměněny. A spokojený Pán je dobrý Pán.

  2. A kdo takový není a nebo nepoznal, nemůže posoudit hloubku těchto vztahů, nemůže hodnotit sílu a lásku, kterou Muž, Pán ženě tímto předává.
    Jakou sílu má v sobě poznání sebe sama…

  3. Dobrý den nezlobte se že ruším ale měla bych pár otázek a předem bych vám chtěla poděkovat za tuhle ztránku je moc fajn.Nevim též jsetli jsem submisivní nebo ne jsem v tomhle celkem nováček.Když poznám nějakého pána strašně mne baví ho ptovokovat nejsem ta která bude absolutně poslouchat a bohužel většina mích partnerů utekla jen se tohle o mne dozvěděli a též se stalo i když jsem se pokusila navázat kontakt s nějakym pánem.Bohužel jen jednou jsem poznala pána který mi dokázal jasně dát najevo kdo je tady pánem a zažila ten krásný pocit že on je pánem a že to z něj vyzařuje .O lásce ani nemluvě protože to je to jediné co jsem si od pána přála já pro něj strpím bolest a vše co on si bude přát a doufala jsem že mne za to třeba obejme nebo tak něco hezkého neudělal nikdy nic.I tento vztah zkončil (zjistila jsem že je ženatý).Ted jsem nejak s jednim v kontaktu který tvrdí že se těší na mne a na to až mne bude cvičit a já se bojim abych to nezkazila ale při tom bych byla ráda aby mne bral takovou jaká jsem neumim se přetvařovat mužete mi nějak prosim poradit děkuji
    Tereza.

    1. A proč by ses měla přetvařovat? Pánovi se nelže!!!
      Můžu ti poradit jen jedno, přestaň se detailně zabývat tím, jestli ti Pán bude vyhovovat nebo nebude. Všechno vyplyne. Zapomeň na svoje pochyby a nech se vést.
      Jestli máš v sobě potenciál dobré subinky, dobrý Pán ho rozvine a využije.
      Ale neřeš předem, že něco nepůjde. Řeš to, aby to šlo.
      A hlavně se Pánovi svěřuj, měl by vědět, s čím se potýkáš. On už pozná, co jak má být.

      1. Ahojky jsem úplnej začátečník. Můžeš mi prosím poradit když pana moc naštvu. A cítí že ho ztracím a myslí si že si z toho dělám srandu. Ale není to tak.

      2. Zdravím, můžu dotaz? Když sub žena narazí na Pána, který ji přitahuje, chtěla by jeho pozornost, ale…zřejmě dle jeho postupu testování, zda je vhodná pro tuto roli..dostane úkol a ten je jí nepříjemný…proč je hned zavržena? Děkuji za odpověď.

        1. Když chce zavrhnout, tak zavrhne. Třeba on hledá někoho, komu to je příjmené. Každý má nějaké požadavky na protejšek a nakolik jsou ty požadavky pitomé/správné, překročitelné/nepřekročitelné jsou volbou obou.

  4. Milá Tulačko dekuji za
    rady vim že se nemam přetvařovat a ani to nedelam ale bohužel jsem zažila i v pánech tolik přetvařky že už je pro mne problem se jen tak nekoomu otevřít a duvěřovat mu a chci se zeptat je normalni když tě někdo bije a nadává ti bez duvodne i když ví že se ti to o nelibi?Omlouvam se přeem za chyby.
    S pozdravem Terka.

    1. Jistě, Terko.
      I Páni jsou jen lidé. A jsou špatní i dobří…
      Já se ti snažila jen říct, že nemá význam zabývat se drobnými pochybami. Pokud ti ten muž, kterého bys teoreticky za Pána přijmout mohla, sedí, tak zbytek se poddá. A ze své zkušenosti mohu říct, že málokterý Pán vidí „dokonalou“ subinku v holce, která nedělá chyby, ale v té, která se je upřímně snaží nedělat a Pánovi vyhovět. I subinky jsou jen lidé ;-).

      Je prostě jen škoda řešit některé věci dříve, než vůbec nastanou. Přemýšlíš o novém Pánovi a už předem předjímáš, co bude.
      Byla bys hloupá, kdybys ignorovala předešlé zkušenosti, to jistě, ale věř, že se tím zabýváš více, než je nutné.

      Buď Pána potřebuješ nebo ne. Je to v jistém smyslu stejný risk jako hledání partnera ve vanilkovém vztahu. Taky předem neřešíš, jestli mu bude chutnat tvoje svíčková. Tady to není jiné. Jen je samozřejmě na místě více opatrnosti, zdravého rozumu i vnitřní intuice.
      Je spoustu „pseudodominantů“, kteří si myslí, že v subince najdou jen holku, která bude pro každou praktiku.

      Takže ano, hodnoť kvalitu člověka. Ale pokud už „vyvoleného“ za Pána přijmeš, tak už se nech jen vést. Tvá role pak už bude jinde. A ani ty nespěchej. I oddanost, má-li být opravdová, chce svůj čas.

  5. Dekuji Tulačko jsem asi jako lavina vid 😉 snad tě neobtěžuji ale jsi jedina kdo ma zkušenosti a hodla o tom se mnou komunikovat.Taky ti musim říct že jsem včera psala s pánem a protože sedí on mne i asi ja jemutak em dala na tvou radu avše jsme zpolu probirali a i on mi napsalmoc hezke věcpi jako že duvera je duležita a že pán se bude snažit byt trpělivy abych mu mohla duvěřovat ale ja musim se mu otevřit a bnelhat mu tak se snažim.A ty Tulačko máš svého pána?Jde nejak i po tel pána potěšit dekuji
    Terka.

      1. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,můj Pán a dalo by se říct milenec v jedné osobě. V poslední době má málo času,říkal že má moc práce nestíhá a tak,je milý v smskách,píše mi krásné věci, ale mám strach co když jsem ho přestala bavit.Můžu mu to říct že na mě kašle proto se vymlouvá?

        1. Jak mám vědět, co ti dovoluje či toleruje? Druhou věcí je, co tím chceš docílit.

          1. Chci jen,aby byl se mnou častěji. Vím že má rodinu a práci,ale letos byl se mnou jen dvakrát a už 2 měsíce jen píše kolik má práce a jak nestíhá a hrozně se na mě těší. Jak tomu mám věřit když si nedokáže jednou za měsíc udělat čas aspoň 20 min. Vím že když mu to povím bude naštvaný že kdyby mě nechtěl tak by mi to řekl do očí. Mučí mě Tím čekáním a trápí.

  6. Dobrý večer, úctivý pane. Chcela by som zistiť, či som naozaj submisívna. Dlhé roky premýšľam nad tým, čo by sa mi páčilo a čo by som veľmi chcela. Nikdy som sa neodvážila vyskúšať to. Až do nedávna. Zoznámila som sa s niekým cez internet. Došlo to len k tomu, že sme spolu telefonovali. Samozrejme sme celé noci hovorili len o tom, vysvetľoval mi aké to je naozaj a čoho všetkého sa to týka a tak. Skúšal mi dávať príkazy, ktoré by som mala splniť tak, aby bol počas toho telefón zapnutý. Bolo to len skúšanie a nič viac. Udialo sa dosť vecí, ktoré mnou úplne zalomcovali. Bolo úžasné plniť príkazy. Bola som na seba hrdá, keď som ich splnila. Ale bohu žiaľ, neuvedomovala som si to. Potom po určitom čase sme kontakt tak trochu prerušili. Mojou vinou. Nie úplne, ale už pár dní sa neozval a ja som celá bez seba, lebo mi to neskutočne veľmi chýba. Túžim po tom viac, ako po čomkoľvek inom v mojom živote. Lenže problém je, že mi prekáža veľmi veľký vekový rozdiel. Ďalší problém je, že som neskutočne veľmi nerozhodná a túžim po tom, aby niekto rozhodoval za mňa. Keďže takmer nikam nechodím a skoro celé dni trávim doma, je problém nájsť pána, ktorý by to so mnou vyskúšal. Bojím sa rodiny, pretože ma neskutočne kontrolujú. Kým by som nezískala dôveru k pánovi, a lásku, bála by som sa robiť niečo, prečo by to zistila rodina. Ak by sme si s pánom nevyhovovali a skončil by to, rodina by ma doma netrpela. Páči sa mi a uspokojuje ma plniť príkazy a vidieť, že je so mnou pán spokojný, ale často sa stane, že keď si na to nedá pozor, tak sa splneniu príkazu vyhnem. Ani neviem prečo. Znamená to, že nie som submisívna ??? Veľmi túžim po zistení toho, či by som bola dobrá subinka, alebo nie. Ako to mám zistiť ??? najradšej by som mu napísala či by mi mohol zavolať a ako veľmi túžim po slovách “ Si pánove poslušné dievčatko ??? Pánova poslušná sučka ??? “ Ale ten velikánsky vekový rozdiel mi naozaj prekáža. A zaľúbená do neho nie som… dôveru si u mňa získal, ale mne viac chýba všetko ostatné ako on. Je to sebecké ??? Bol obrovský problém nájsť jeho. Bojím sa, že keď ho stratím, tak sa mi buď už nepodarí nadviazať takýto kontakt alebo sa už neodhodlám. A ešte je problém v tom, že mám priateľa… Je to vzťah, ktorý ma vôbec neuspokojuje. Som nahnevaná keď viem, že za mnou zas príde. Ale som s ním, lebo nechcem ostať sama. Veľmi sa bojím samoty. Viem, že toto už sebecké je,ale nedokážem si pomôcť. Prosím Vás nemyslite si, že som škaredé a veľmi tlsté dievča. Ak je potrebné, pošlem fotku. Ale ja nie som z tých, ktoré zvyknú klamať. Myslím, že ma netrápi, len to, či som submisívna alebo nie, ale aj to, že ak som, ako nadviazať takýto vzťah s veľkým množstvom obmedzení. Viem, že keď sa chce, tak sa dá všetko, ale bojím sa, že ak to nevijde, prídem aj o pána, aj o rodinu.

    1. a/ Pokud ti nevyhovuje rozdílný věk, tak se přestaň vymlouvat a najdi si, to co chceš.
      b/ No tak nechodíš moc mezi lidi… pokud jsi mladá a pěkná, tak najít „Pána“ na příkazy je na netu otázkou minut. Najít „kvalitního Pána“ je otázkou dnů.
      c/ To, že bez kontroly nějaké úkoly neplníš a nebo jsi se do domíka nezamilovala, nutně neznamená, že nejsi submisivní.
      d/ Zda jsi submisivní ve smyslu mého blogu je ve hvězdách. Možná ano a možná se jen honíš za něčím, co je zvláštní a zažene ti nudu.

  7. Zdravím všechny subinky,
    dnes jsem byla poprvé se svým Pánem, vůbec jsem nevěděla do čeho jdu, jen jsem tušila. Mé pocity se nedají popsat. Vzrušila jsem se, když už jsem tam přišla a vše viděla. Podotýkám, že jako většina žen jsem neodolala “ módnímu výstřelku “ a přečetla knížku 50 odstínů šedi včetně druhého dílu, ale opravdový zážitek se nedá ničím nahradit. Můj Pán mě vedl, učil mě, když jsem mu nevykala, tak mě potrestal.Vše bylo v takovém krásném, jemném duchu, jeho dotyky v souvislosti s atmosférou byly jako elektrický impuls. Úplně souhlasím s paní, jejíž článek jsem zde četla jako první. Měla jsem úplně stejné pocity. Jsem ve vedoucí funkci, ale velice rychle jsem se dostala do pozici subinky, i když jsem se toho obávala.
    Můj Pán je naprosto úžasný, sedli jsme si i po lidské stránce.Můžu říct, že jsem se s ním cítila daleko bezpečněji než s milenci při “ normálním “ milování.
    Já tvrdím, že člověk má vyzkoušet vše, a pak se rozhodnout a vybrat si, co mu vyhovuje. Já se v tom našla a zamilovala se. už při představě na svého Pána a jeho dotyky jsem vzrušena. Není to o bolesti, je to o vzájemných pocitech a prožitcích, které musí být pro oba příjemné. Takže, milé dámy, pokud o tom jen trošku přemýšlíte, přeji Vám, ať najdete svého vlastního Pána, který Vám dá, to co mi.
    P.S: až na ty modřinky na prsou, ale snad to make- up zachrání před manželem……

    1. … já tvrdím, že místo vyzkoušet vše je lepší zůstat věrná a nefrajeřit se na netu nevěrami. Samozřejmě, že zachovalá neukojená panička může být pro mě zajímavým cílem, ale měla by si aspoň uvědomovat, že každou nevěrou její cena klesá.

    2. Nebylo by vhodnější než vyhledávat mimomanželské vztahy uznat svého manžela za svého pána? Možná že by ten vztah pak nevypadal jako z knížky, ale skutečné naplnění starých modelů manželství by vás mělo uspokojit, koneckonců je to pak přirozená submisivita a vidět manžela, jak se z nudného patrona mění v Pána by nemuselo být špatné:)

      To je pak pokora, skutečné odevzdání se.

      A že v sobě každý pořádný chlap má slušnou dávku dominance a svůdné arogance, o tom snad není sporu.

      1. Změna z nudného patrona v nenudného Pána zaručena není. Ale je podivné tvrdit, že v životě chybí D/s vztah, a přitom podřízení, poslušnost, pokoru nedat tomu nejbližšímu – partnerovi. A to ikdyby byl partner nudné „mouchy sněste si mě“. Kvůli něčemu se snad tím partnerem stal a tak si partnerčin respekt zaslouží.

        1. Ano. V tom je asi nejsprávnější vyjádření rozdílu mezi skutečnou submisivitou a sexuálními hrami. Ne že by na hrách bylo něco špatného:)

      2. Jestli jsi tohle ve svém muži našla, tak to ti teda upřimně závidím. Pokoušela jsem se o to a někdy mám pocit, že manželský sex vypadá v reálu jako rvačka. On se v posteli opravdu snaží, ale není to ani za mák to co prožívám se svým pánem.
        A to ani nechci popisovat tenúdiv když jsem svému muži řekla o své submisivitě.
        Měla jsem z jeho reakce pocit že patřím do blázince.

        1. Tak to jsme na tom asi podobně, co se týče manžela, takže vím přesně co tím myslíš, ono tohle musí mít člověk v sobě, jinak nemá smysl si na to hrát

        2. Ahoj mě manžel vzal do kina na 50 odstínů,aspoň jsem měla možnost mu naznačit jak a co se mi líbí jaká jsem a poslal mě do háje ať na tohle rychle zapomenu. Takže doma je naše milování že si na mě vleze za 5 min se udělá dojdem se osprchnout a za pár dní opakujem.

  8. Dobrý den.
    S mým Pánem sem něco kolem dvou let a vždy to bylo hezké a oba dva jsme si to užívali, ale nyní je to strašné. Několikrát se vyspal s jinou ženou, která ani nebyla sub. a vždy mi o tom vyprávěl a když sem chtěla odejít, tak mi v tom zabránil a potom už sem to ani nedokázala jelikož sem na něj velmi fixovaná. Když se ho zeptám co se děje odpoví, že nic a že je vše v pořádku. Dělá mi hodně naschválů a ponižuje mě především na veřejnosti což dřív nedělal, protože nikdo z našich známých nevěděl jak to s našim vztahem je. Už sem z něj zoufalá a žádný příkaz od něj mě nevzrušuje a všechno se mi to už hnusí…Bohužel od něj nedokážu odejít.

    1. Mám tě litovat? Stěžuješ si na něco, co můžeš ukončit. Můžeš, ale místo činu se vymlouváš na „nedokážu“. Jsi tak sama tvůrcem své situace.

        1. Pokud ti vadí tvá situace a neumíš ji změnit, tak spíš hledej pro pomoc ty, které by se do tvé situace nedostaly neb by si toho tvého D daly k večeři:) A vůbec ani nemusí být BDSM pozitivní.

    2. Holka prostě v sobě musíš najít tu sílu a odejít. Udělat ten těžký krok, bude tě to bolet, srdce krvácet, ale pak se budeš moci svobodně nadechnout. Stojí to mnoho sil, ale věř, že to stojí za to. Udělej to pro sebe, pro své duševní zdraví.

    3. Vyspat se s nekym a podvadet partnera, na tom je neco spatne taky v BDSM svete. Bud si uvedomujes i svoji chybu, nebo je divny, ze nemuzes odejit. Dulezite jsou pravidla a otevrenost. Subinka je taky clovek a vztah je vztah. Kdyz nemuzes odejit, znamena to mozna, ze je jeste nadeje.
      Pokuste se otevrene popovidat si. Vazny rozhovor. A mozna rozhovor na nekolik veceru. Stanovit pravidla pro oba. Najit kompromisy. Skuste si treba udelat smlouvu i na realny zivot. A casem doplnovat body jak bude zapotreby. Mnoho lidi nedokaze bez pravidel zit BDSM zivotem. K BDSM jsou pravidla nutne. Pravidla pripustnosti pro oba. Zit tolerantne v BDSM svete chce hodne prace, ale nakonec se ta snaha urcite vyplati. Vztah treba budovat a nenicit pri kazde situaci, ktera se nam nezamlouva. Naopak, kazda zla situace by mnela vztah posilit. Kdyz ji zvladnete spolecne a kdyz prestanete delat jeden druhymu osklive veci.

  9. Dobrý den hledám pána, který by mi poskytl úkoly přez e-mail, jsem panna a nic podobného (ve dvou) jsem ještě nezkousela, ani nemám žádné pomůcky. Jinak dávám přednost Kopřivám a různému opírání věci. Kdyby se někdo nasel, byla bych moc ráda.

    1. Milé děvče, vydala ses po zajímavé a náročné, ale také velmi ukspokojivé cestě. Jedno je tyto praktiky konat, a jiné je , dát tomu všemu ještě hlubší životní smysl, aby tito dávalo nejen momentální uspokojení, ale něco trvalejšího, co by tě učinilo imunitu proti smutným životním situacem, životní vyrovnanopst a pevnou vůli k velkým věcem a obětem. Jsem z Brna a mohu se ti klidně věnovat 731 092 490 zkušený tom

      1. Jsem začátečníce spolu jsme 2,5 měsíce a vůbec mi neodpovídá když napíšu svému pánovi ,proč mlčí…..


  10. Warning: Attempt to read property "avatar_manager_avatar_type" on bool in /www/otrokar.cz/otrokar.cz/wp-content/plugins/avatar-manager/avatar-manager.php on line 1092
    Luc napsal:

    Dobrý den,

    zažila jsem první svojí lekci a nevím, jestli je to ten správny. Potřebovala bych se někomu svěřit a poradit se, pomůžete mi, prosím?

  11. Zdravim Vas, nedavno sa moja dlhodoba subinka zalubila do jedneho chalana a tak sme nas D/S vztah zrusili. Chcem sa spytat, ci sa nenajde subinka z Kosic a okolia, ktora by potrebovala D/s vztah alebo je zaciatocnicka a chce zaucit?

    Kontaktujte ma prosim na jnkiraly5@gmail.com

  12. Ahoj. Rada bych se zeptala, zda někdo žijete sub-dom vztah .. žijete spolu, a v intimite máte role subinka, dominant.. lze to? To, že jsem subinka jsem zjistila nedávno…samotnou mne to nesmírně překvapilo.. ale ..co to ted znamená? Mohu to žít ve vztahu? Jak se lze seznámit? Budu ráda za zkušenosti.🙏

    1. Žiji takto a není to jen D/s v intimitě.
      Není problém držet D/s v rámci partnerského vztahu. Trochu to komplikují děti, ale ti komplikují i běžný sex, takže to není nic tragického či BDSM specifického.
      Pokud nemáš specifické choutky, tak často stačí najít osobu otevřenou s chutí do sexu a nemusí to být nikdo specifický pro BDSM.
      Pokud máš hlubší touhy, tak doporučuji udělat si blog, zajít na nějakou BDSM akci, zkusit na chvilku i tu zatracovanou bdsmlife.cz, poptat se kamarádů koho znají a ono se nějak urodí.

  13. Dobrý den, chci se zeptat. Dohadujeme se s kamarádem. Kolik čubiček může mít pán………? Já říkám jedu a on že víc. A pokud víc, tak jaké přesné číslo. Děkuji za odpověď.

  14. Zdravím, natrefila jsem na tyto stránky a zírám. Asi jsem byla celý život subina a nevěděla jsem o tom. Byla jsem stydlivá a můj bývalý to považoval za projev nezájmu. Když pochopil, že zájem mám, začal mě citlivě vést a zároveň se chovat dominantně. První sex bylo doslova znásilnění, přesto to bylo úžasné. V dalším vztahu i bez S/M praktitk stačil jeho pohled, dotek, a připadala jsem si jak svlečená očima a znásilněná. Něco se mi líbilo, něco bylo přes čáru, něco jsem asi nepochopila. Měla jsem pocit, že tu domininci zavádí i do běžného života, že si dělá, co chce, že překračuje moje hranice, prostě jsme si nestačili ujasnit, co jo a co už ne. Teprv když čtu tuhle diskusi, dochází mi, že právě to pomalé překračování hranic, samozřejmě „odcaď pocaď“, je přesně to, proč byl ten sex nezapomenutelný. Ale proč sem píšu. Bývalý se mi ozval, psali jsme si, ale kromě srdíček, zamilovaných písní a líbajících smajlíků začal posílat vtipy a gify se sexuálním podtextem. Když jsem to odmítla, začal mě „trestat“ nezájmem až k úplnému odmlčení. Po několika měsících se ozval a všechno se opakovalo. Prý to byla jen sranda, ale já jsem „pipka“ a nechápu to (pipko mě mimochodem kdysi v rámci našich hrátek často oslovoval). Opět jsem to odmítla a on se opět odmlčel. Jsem zmatená. Netroufám si ptát se ho, jak je to doopravdy, rozchod byl hodně bolestný, nechci ty emoce spojené s případným odmítnutím zažívat znova. Vím, že můj dotaz zní blbě a že nejste vztahová poradna, ale může se takhle chovat dominiant? Nemám se s kým poradit, nevěděla jsem, že psychologie D/s je tak složitá, je o tom málo literatury a běžné poradenství se tomu tématu nevěnuje. Nejspíš by mi řekli, že je to manipulátor, ale manipulace v D/s je něco jiného(?). Takže – vypadá to z jeho strany fakt jen na legraci, nebo koketuje s obnovou D/s vztahu? Díky

  15. Ahoj, muže mít subinka víc pánů? Mam jednoho, který je ale poslední dobou zaneprázdněn svou ženou… našla jsem si tedy nového a je to trosku neco jineho, co se tyce pravidel a sexu, je možné ze je to tedy můj další pan?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..