Co budeme dělat? (společenská hra)

„Tak copak dneska provedeme?“ Tak nějak může začít lekce.

Pán se zeptá a buď přijde reakce a nebo si odpoví sám. Někdy mě ale láká sub zapojit více. K tomu poslouží jednoduchá hra:

a/ Navolit „praktiky“, která mě zajímají. Mohou to být různé BDSM pomůcky, typy k týrání, úkoly pro pobavení, či vanilkově jen volba poloh. Navolené praktiky skončí na lístečcích. Pokud by tématem bylo protahování otvorů, tak bych navolil např. tyto sady lístečků:
– počet protahovaných otvorů (0,1,2,3)
– co protahováno (ústa, pochva, zadek)
– čím protahováno (dva prsty, malé dildo, velké dildo, penis)

b/ Subinka dle své nálady, chutě, s ohledem na možnosti, které ji mohou potkat, zvolí způsob vybrání akce:
– náhoda (prosté vybrání losem)
– šikovnost (zahrajeme si skořápky)
– odolnost (já určím pořadí lístečků dle odtížnosti, od těžkého k lehkým, začnu sub týrat bitím, mačkáním bradavek apod. a provede se ten nejlehčí úkol při kterém se subinka ještě nepohne, nevykřikne, neupustí rákosku)

c/ do tohoto všeho lze zapojit možnost podvodu. Lze sub zalhat co je na lístečku. Pokud má sub pocit, že je podvedena, tak smí chtít důkaz. Pokud půjde o podvod, tak je vykonáno, to co je na lístečku ve skutečnosti, ale pokud nepůjde o podvod, tak kromě uvedeného dostane extra úkol, dle mé volby.

Samozřejmě, že je zábavné, pokud je v akcích něco, co subinka skutečně nechce, ale není jiná možnost, když se to dle ní vybralo.-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..