Slastné klečení

Je příjemné se dívat na klečící ženu, ale někdy pouhý klek na podlaze nestačí.

… a tak nastupuje zpestření. Klečet se dá na hrachu, na hrubé rohoži, na struhadle, na spoustě věcí, které doma najdete.
– Hrách má své kouzlo, ale vyžaduje svůj koutek, ohrádku a stějně je na běžný byt moc živý.
– Rohože spíše hladí a některé umí pěkně zaneřádit byt.
– Struhadlo je zajímavé, ale mívá zbytečně malou plochu.
A tak u mě zvítězil velký plechový škrabák na omítku. Za pár korun stačí odstranit držadlo a máme mučící nástroj na zlobivá kolena.

„Malé jehličky se zabodnou do kůže. Každé přesunutí váhy situaci zhoršuje. A kdo se nechce jen dívat – sex s klečící, přírazy i nalehnutí doslova cítí v kolenou – její vzrušení smíchané s bolestí. A místo trestu tu je slast pro oba.“

11 odpovědí na “Slastné klečení”

  1. myslím, že autor tohoto blogu viděl subinu maximálně ve svých divokých snech 🙂

    p.s. kdybych věděla, že klečím na „škrabáku na omítku za pár korun“, tak se začnu asi smát na ne vzrušovat 🙂 to nemá ani tu minimální úroveň…

    1. Smála by se? Myslím, že autorka příspěvku komentuje něco, co nezažila a ani si to neumí reálně představit.

      Přiznávám, že pomůcky „s úrovní“ leží pod postelí a vzrušení nám přinášejí kreativní drobnosti za pár korun. Že bych nebyl snob a prostě si užíval?.)

      1. nezažila, s partnerem dáváme přednost praktikám, kde nehrozí úraz nebo trvalé následky, jako jsou jizvy atd. čemuž se vy při tvrdší souloži s klečením na škrabáku zřejmě nevyhnete…

        jinak nejde o snobství. mě spíš při čtení článku napadlo něco jako: hele, mámo, jak jsem ušetřil, budeš klečet na krámu ze stavby.

        mimochodem – proč sem nepřispíváš častěji?

        1. – Následky nejsou tak hrozné jak se zdá. Pokud jsou kolena jen přitisknutá a nedojde k pohybu kolen po škrabáku, tak jen pár kapek krve a žádné jizvy.
          – Mě k výběru nevedla cena, ale požadovaná funkčnost. Pokud je třeba stylovost, tak šikovný truhlář dokáže tuto pomůcku vestavět do dřevěného klekátka.
          – Píši, když se mi chce. Nemám žádný harmonogram.-)

    2. A jaký je rozdíl mezi škrabákem za pár korun a čímkoliv jiným za stokoruny, případně tisícikoruny? Je to jen další pomůcka, která má připravit hezké chvíle oběma. Ono to opravdu není o „finanční úrovni“ dané pomůcky, ale o fantazii. Nikdo netahá kus špinavého krámu ze stavby…
      Možná právě tyto věci „bez úrovně“ v sobě mají to kouzlo. Rozhodně by mi asi například nepřinesla tolik vzrušení pošťačka s balíkem s rozpěrkou jako třeba proces výroby, kdy jen měření potřebné délky tyče bouřilo představy na maximum. Naučila jsem se jinak dívat na svorková poutka na ručníky apod. Vnímáme oba okolní svět jinýma očima. Pomůckou, mučítkem, dráždidlem – nazvěme si to, jak chceme, se může stát cokoliv. Jako subinka a ženská v jedné osobě naopak vítám mocnou dávku fantazie u Pána, kterou používá k tomu, aby připravil nám oběma hezký chvilky.
      Nechci zacházet na téma, jestli nějaká ranka ano či ne, to už jsou subjektivní hranice každého z nás. A když se s bolestí pracuje s rozumem, pár kapek krve asi nikoho nezabije.

  2. Zdravím.
    Řekl bych, že tohle je naprosto v pořádku. Já sám mám doma jen pár věcí, které byly vyrobené jen za tím jediným účelem, jinak 90% mého vybavení pro trápení a potěšení čubky jsou věci primárně určené k zcela odlišným činnostem. A fungují skvěle. Chce to skutečně jen trochu fantazie a invence.


    1. Warning: Attempt to read property "avatar_manager_avatar_type" on bool in /www/otrokar.cz/otrokar.cz/wp-content/plugins/avatar-manager/avatar-manager.php on line 1092
      spagetka napsal:

      Takže místo do sexshopu chodit do OBI. 😀 To mi připomíná,jak jsem si předevčírem kupovala v jednom bazaru dva obojky různých velikostí a kožený opasek.Prodavač měl pak asi dlouho o čem přemýšlet,soudě podle jeho výrazu.. 😀

  3. Úplný souhlas, ne že by pomůcka záměrně stvořená pro BDSM neměla třeba lepší design, nebo ještě nějakou tu „přidanou hodnotu“, ale i třeba elektro hračky, stimulátory atd., se dají při troše šikovnosti udělat z obyčejného masážního či sportovního vibračního pásu, co stojí pár stovek a ne 10 tisíc… Na vzhledu víc záleží v S/M komerčním salonu, doma jde o real a o výsledek. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..