Lepší než provázek

Na obrázcích se mi vždy líbila japonská bondage. Estetická, ale hlavně účinná forma znehybnění.

Najde se u mě doma kupa provázků, ale přesto se bondage nevěnuji. Občas nějaký uzel vytvořím, ale nic více. Zlí jazykové budou tvrdit, že to je tím, že vázat neumím. Já tvrdím, že mi vadí doba, kterou vázání zabere, že mi vadí, neustálá kontrola kde co moc tlačí, či kde co je moc volné.

A tak raději než provázky mám okovy, řetězy, zámky. Vše je rychlejší, s minimální potřebou kontroly a je to takové definitivní. Nemusím přemýšlet, zda není něco špatně a zda není jen otázkou času, kdy mi sub bude volně pobíhat po bytě. Nevýhodou je váha kovu – táhnout řetězy mimo domov není příjemné. A další komplikací je kontrola, zda k zacvakávacímu zámku mám příslušný klíč.

Ale úplně nejraději mám vázací drátky s měkkou povrchovou úpravou. V mém oblíbené sexshopu (Baumarkt v Globusu) je prodávají pod názvem „špagát stahovací“. Svázání je velmi rychlé a pevné. Bez problémů se navolí vhodná míra stažení. Dle posledních zjištění funguje dobře i jako roubík. Není problém nechat v tomto subinku delší dobu. Měkký povrch zabraňuje otlakům a přitom nepovolí. Šikovná sub bez dozoru s přístupem ke koncům drátků by se z tohoto vysvobodit mohla, ale není to tak snadné, jak se na první pohled zdá. Tento kříženec provázku a drátu považuji za bezkonkurenční pomůcku na rychlé přemožení a svázání. A co dělat potom? To už má v moci jen přemožitel.)

EDIT: Doplnění po letech: Sice jsem začal používat pěkné jutové provazy, ale vázací drátky stále vedou četností i rychlostí použití.

5 odpovědí na “Lepší než provázek”

  1. ano, je to i o duchovní stránce. „Prostě nedělali, nedělali jsme spoustu věcí, které klidně dělat můžeme, ale bez citu a závazku.Teď jsi čubka a já tvůj pán a když ti řeknu abys strčila svůj jazyk co nejhlouběji do mého análu, tak to poslušně uděláš.Stejně jako mi poslušně nastavíš ten svůj abych ti do něj mohl zasunout svůj penis!“


  2. Warning: Attempt to read property "avatar_manager_avatar_type" on bool in /www/otrokar.cz/otrokar.cz/wp-content/plugins/avatar-manager/avatar-manager.php on line 1092
    spagetka napsal:

    Na edison-art.cz je vidět,že bondage může být skoro až umělecká tvorba.Moc se mi tam líbí fotky,i když osobně preferuji spíš spoutanost řemeny.

  3. Bezva tip, pokud je potřeba „blesková“ akce a nejsou po ruce klasická pouta. Jinak bych ale na tu klasiku nedal dopustit – jednak se z toho fakt nikdo nedostane, druhak už dnes jdou dost dobře sehnat. Jen se nesmí zašantročit klíček. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..