Označení majetku

Hledal jsem vhodný způsob jak označit svůj majetek.

Jako první napadlo tetování a jeho trvalost. Avšak co vytetovat?

Nápis – Asi nejvíce lákal. „Tato čubka je majetkem XY.“ Ale co je XY? Nick? Jméno? Nemám snad na světě jmenovce? Možná jen nápis „toto je majetek“ jednou použiji.

Telefonní číslo Majitele – skutečně za desítky let nedojde k inovaci v telefonním systému a ke změně číslování? Mám zájem aby mi někdo volal?.)

SLRN (https://www.slaveregister.com/) – stylovější než telefonní číslo, ale stojí a padá na existenci jednoho serveru.

A tak vznikla osobní značka. Značka, která na těle svojí jednoduchostí působí na neznalé nepatřičně, ale Majitel a majetek ví co znamená. Jednoduchá značka, kterou lze vytetovat, vyříznout, vypálit. Tentokrát vyhrálo řezání.

Aktualizace: Po mnoha dotazech přikládám slovní popis značky. Značku jsem pojmenoval „Loss of Liberty“. Jedná se o dvě L společně tvořící písmeno T. V psané komunikaci používám  literu T jako svůj podpis.

2 odpovědi na “Označení majetku”

  1. Zajime..vždycky sem přemýšlela nad takovým označením..jenže to lze jen s někým komu plně důvěřují a nebojim se ze mne za par měsíců opustí..jizev je po celém mém těle i na duši dost..nevím jestliže třeba ja bych chtěla aby další jizva přibyla..ale co bych neudělala pro svého Pána..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..