Protivnost

Přemýšlím jak řešit prostou subčí „protivnost“.

Každý má někdy blbou náladu. Někdy to je bez důvodu. Jindy to důvod má, ale i tak… Těžko to jde ignorovat. Možná otrokyňka poslušně dělá co má, ale její nafrněný kukuč není, to co Pán chce vidět.

Úkolem otrokyně není jen prosté: Udělej co chci. Jejím úkolem je Pánova spokojenost. Proto „protivnost“ trest zaslouží.
Na druhou stranu od trestu očekávám nápravu. A nevím. Existuje protivná subinka, která je po trestu najednou mila?.) Nakolik je reálné protivnost eliminovat? Nakolik trestání za protivnost vyvolá pouze strach a přetvářku a nakolik splní svůj účel?
Prostý výprask nebude od věci. Ale zásadnější je jiné, prosté: „Jsi od toho, aby mi bylo dobře, pokud nebude, nemusíš se u mě už ukazovat.“

9 odpovědí na “Protivnost”

  1. Na 90% souhlasím. Ale z vlastní zkušenosti…někdy je třeba, aby i Pán pochopil co subka cítí. Vlastně, pokud mají mít vztah tak nejen někdy, ale pořád. Někdy je třeba její cítění „usměrnit“, ale jsou situace kdy je třeba ukázat porozumění a lásku. Ne ? 😉

    1. Napadá mě kupa situací, kdy je porozumění a láska na místě, ale ani v jedné není subčí protivnost.

        1. Příčina bývá známá. Ať už je příčinou horko, zima nebo puchýř na noze … příčina nezmizí.

  2. Myslím že jedna z mála (snad) funkčních cest je postupně cvičit a zbavovat spodek vlastní vůle… Prostě řikat co má jíst, co má dělat atd atd. Jak se má tvářit skutečne vysvětit nejde:D Ale když převládnou emoce radosti z potěšení pána buď vykonanou prací, jeho uspokojením, z pochvaly, nebo vlastním sexuálním uspokojením a smutek se bude objevovat hlavně před trestem ale ona musí vědět za co a kdy trest dostane…. Když fungují takový pravidla, dá se podle mě hodně omezit její náladovost. Ale nikdy to nebude úplně pryč…. Podle mě teda:) Zrovna na tom makam a rady uvítam:)

    1. Tak tehdejší makání u mě: Po subčí protivnosti, přemýšlím, filozofuji, vyplodím tento článeček. Načeš sub přijde s prostou větou: „Měl jste mě seřezat, zasloužila jsem.“

      1. To řiká i moje, pak dostane a zase čučí jak citrón…je to celkem logický. Myslim že tohle je dlouhodobější záležitost než na jeden trest….i když proč to nezkusit, ne:D Ale zkrátka dokuď bude přikládat příliš velkou váhu svejm pocitům a náladám, bude často drzá, hubatá a prostě nepříjemná. Makam na tom jako čert, ale de to pomalu. Největší nepřítel je tady, jak jistě všichni vědí….lenost a snad i soucit ze kterýho vychází přílišná měkkost v přístupu. Nic novýho pod sluncem:D

  3. Subinka je přece taky jen člověk, nehledě na to, jaká je jí přisouzena role.
    Mně osobně stačí malé pokárání nebo nějaká pohrůžka… To, že jste Pán prostě ještě neznamená, že si subinka nedovolí být občas ve špatné náladě. To byste snad chtěl, aby se před vámi přetvařovala? 🙂 mnohem lepší přece je to vyřešit, ať už trestem nebo jinak, pro oba.

  4. Nuťte ji do radostivosti, úplně stejně jako ji nutíte třeba klečet.

    Prostě rozkaz „usmívej se a raduj se“ (nejde jen o ten úsměv, musí se nutit do vnitřně radostné nálady (i když zezačátku to bude pochopitelně „křečovité“, ale to nevadí, stačí postupné zlepšování, až za měsíc je rozumné hodnotit))

    celý vtip je v tom, že pokud to bude dělat často (vůlí vyvíjet radostivost), mysl postupně vytvoří automatickou kladnou zpětnou vazbu, která bude ve vytváření radostivosti pomáhat (a negativní nálady zmenšovat)

    musí být však minimální zájem obou o to, aby radostivost byla.
    on člověk často tvrdí, že chce být radostný, ale ono i radování dá práci a tělo má sklony k lenosti,
    a člověk chce být taky naštvaný a nespokojený…(?)

    radostivost může hatit negativita BDSM sexu
    lze to vyřešit tak že negativita jen při sexu, ale pak po krátkém rozumném čase (hned až hodina) opět radostivost

    radostivost snižuje příliš velké starosti a tužby
    tedy extrémně náročná práce s velkou kopou starostí bude ubírat radostivost

    na druhé straně není řešení, aby se stala pasačkou krav.
    práce, při které se může člověk rozvíjet a realizovat, také přináší energičnost a uspokojení a tím i přirozenou radostivost.
    je mladá, perspektivní, je třeba, aby ze sebe vyplodila to nejlepší,
    tedy musí mít práci odpovídající jejím schopnostem a talentům, práci, u které může významně profesně i osobnostně růst

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..