DokumentX

Jedno víkendové ráno…

Ležela jsem na vedle Pána na posteli. Bylo klidné víkendové ráno, nikam jsme nespěchali a já se probudila jako první. Pán ještě spal. Cítila jsem teplo jeho těla a užívala si, že se můžu probudit po jeho boku. Přitulila jsem se k němu blíž, abych si mohla plně vychutnávat vůni jeho těla a vnímat rytmus jeho dechu. Objala jsem ho a začala ho hladit. Vnímala jsem dotek jeho teplé, jemné kůže a její měkkost. Celek toho vjemu mi způsoboval slast. Přitiskla jsem se k Pánovu tělu, abych ho mohla vnímat ještě více a nepřestávala jsem ho hladit. Cítila jsem, jak ho slast postupně zvolna probouzí a jak jeho tělo, ještě v polospánku, na moje doteky reaguje. I On se ke mně přivinul, aby si vychutnával mé hlazení.
Brzy ho ale pasivita omrzela a Pán se pustil do průzkumu mého těla. Zajel rukou pod mé tričko a rutinním pohybem nahmatal bradavku. Bolestivě ji stiskl a pevně držel. Tělem mi projela elektrizující vlna vzrušení a zabydlela se v mém poštěváčku. Bolest i slast se mísila a já si užívala ten pocit moci, kterou nade mnou má. Může mi působit bolest, ale já se nezmůžu na zrnko odporu a jen držím a vychutnávám si to.
Tahem za bradavku mě přinutil do kleku. „Svlékni se.“ Pronesl a v hlase se mu mísila strohost s přísností a lhostejností. Věděl, že stačí jediné Jeho slovo a já udělám cokoli. Nemusel se snažit znít výhružně, jen vyslovil svůj příkaz a stále pevně tiskl moji bradavku.
Okamžitě jsem se začala soukat z pyžama, ale každý pohyb mého trupu znásobil tlak na bradavku. Vzrušení mi pulzovalo celým klínem a já už nedokázala mít déle otevřené oči. Poddala jsme se slasti a zpoza tmy mých víček vnímala své vzrušení a jeho dotyk. Konečně se mi podařilo si stáhnout spodní díl pyžama a v tu chvíli Pán moji bradavku vysvobodil ze svého sevření.
Spokojeně jsem klesla na postel a se stále zavřenýma očima čekala, co se bude dít. Slyšela jsem, jak Pán něco bere ze šuplíku, pak štrachání a nakonec zařinčení řetězu těsně vedle mě. Zaradovala jsem se a vychutnala si chladný dotyk kovového obojku na mém krku i cvaknutí zámku a spojení silného těžkého řetězu s mým okovem.
Věděla jsem nyní, že jsem připoutaná k posteli a ať se bude dít cokoli, řetěz mi nedovolí mnoho pohybu, natož utéct. Cítila jsem, jak se Pán natahuje vedle mě i jak si prohlíží mé nahé bezmocné tělo, které je mu zcela vydáno na milost a nemilost. Zlehka se dotkl mých zad a hladil mě podél páteře. Zalila mě vlna horka a já si vychutnávala tento okamžik. Obojem na mém hrdle už jsem svým žárem zahřála, ale stále jsem cítila tíhu masivního kusu kovu.
Pán dojel dlaní až k zadečku a silně mě plácl plochou dlaně přes pravou půlku. Vyjekla jsem bolestí a škubla sebou. Rána byla nečekaná a navíc zasáhla velkou podlitinu, která se ještě nestačila zahojit od minulého bití. Pán se kochal pohledem na obtisk své dlaně i na mé tělo, které se vzdouvalo pod hlubokými nádechy značícími mé vzrušení. Vnímala jsem Jeho moc udělat cokoli i neudělat vůbec nic. Mohl se sebrat a odejít a nechat mě tu jen s mým křikem zcela bezmocnou. Nebo si mohl ze stěny podat rákosku a seřezat mi prdel do krve. Ale věděla jsem, že dnes ne. Pán byl spokojený a šťastný, v tuhle chvíli nepotřeboval víc než svoji moc nade mnou.
Zatímco já jsem si vychutnávala každou vteřinu, Pán se zvolna přesunul nade mne a zkušeným pohybem mi roztáhl nohy široce od sebe. Svými koleny zapřel má stehna, takže měl dokonalý přístup k mému rozkroku a já byla bezmocná, z tohoto sevření jsme se nemohla vymanit.
Chvíli ještě pozoroval mou bezmoc, která eskalovala mé vzrušení i slast až někam k výšinám. Pak prstem hrubě zajel mezi mé stydké pysky a zkoušel, jak jsem vlhká. Styděla jsem se za svoji mokrou kundu. Styděla jsem se, protože jsem cítila jeho úšklebek, i jeho pocit, že jsme mokrá kvůli němu. Že mi může klidně jednu vrazit a já stejně budu mokrá a budu sténat vzrušením.
Naklonil se nade mne a rukou roztáhl mé pysky. Nasadil svůj penis na ústí mé vaginy a jediným mocným a hrubým přírazem do mě pronikl. Bezohledně narazil mé dno a celou mě vyplnil. V tu chvíli se mi euforií zatočila hlava. Ve slastné závrati jsem nezmohla než na hluboký vzdech. Cítila jsem Pánovo vzrušení jak do mě znovu a zvonu proniká a hrubě mě šuká jako nějakou fenu. Vůbec na mě nebral jakýkoli ohled. Užívala jsem si, že jsem pro něj jen dírou k ošukání, že je mu úplně fuk, jestli mně se to líbí nebo ne. Sténala jsem pod jeho přírazy a vnímala každý záchvěv jeho vědomí. Jak Pánovo vzrušení stoupalo, zaplavovala i mě jeho slast. Když Pán vyvrcholil, prožívala jsem jeho orgasmus s ním a cítila, jak mě vytříkává. V ten okamžik zalila Pána vlna štěstí a já to štěstí cítila i prožívala s ním.

Jedna odpověď na “DokumentX”

  1. Zdravím,

    tohle je krásné, moc vám dvěma fandím! Díky lidem jako jste vy vím, že má styl života, jaký jsem si vytyčila já, vy i plno ostatních lidí, svůj smysl.

    Moc vám přeju, abyste měli těhle zážitků nespočetně!

    Marča.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..